Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Schilders - Nieuws

OnderhoudNL zwalkt: teken de petitie!

Vanmorgen kwam via de Cobouw naar buiten dat volgens de werkgeversorganisatie OnderhoudNL CNV Vakmensen slechts 140 leden heeft in de Schildersbranche. Dat getal komt OnderhoudNL, die in conflict is met CNV Vakmensen, goed uit. Het is echter pertinent onjuist.

De ledencijfers van deze week geven aan dat wij 1983 geregistreerde Schildersleden hebben. Daarnaast zijn er wellicht leden die schilder zijn, maar niet als schilder in het ledenbestand staan, waardoor CNV Vakmensen naar allerwaarschijnlijkheid ruim over de 2.000 leden komt.

Foutieve cijfers

De Schilders Vakkrant heeft vanmorgen uitgebreid aandacht besteed aan de foutieve cijfers die OnderhoudNL presenteert, maar ook wij willen hier nog graag aandacht aan besteden. Samen met FNV organiseren we samen ruim 6.000 leden! Dat is wat anders dan de in totaal 700 leden die OnderhoudNL stelt.

Deze week bereiden we ons voor op het vervolg. Wij gaan jullie bellen. We laten ons niet zomaar in de hoek zetten door OnderhoudNL. Schilders moeten beseffen dat het principe-akkoord dat OnderhoudNL met de LBV heeft afgesloten, tot 2 maal toe is afgewezen door de leden. De LBV heeft dit ondertekend, zonder achterbanraadpleging vooraf. Als dit doorgang vindt heeft het grote gevolgen voor jullie schilders. Dat laten we ons toch niet gebeuren?

Teken daarom de petitie >
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid