Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Schilders - Nieuws

Uitnodiging leden bij Lansink Schilders Enschede

Wij als CNV Vakmensen krijgen vragen rondom de arbeidsvoorwaarden die jouw werkgever Lansink Schilders te Enschede hanteert. Met andere woorden, je werkgever zou de cao niet meer juist toepassen. Dit mag niet.

Een aantal keren zou er geen loonsverhoging zijn doorgevoerd. Ook zouden de chauffeurs geen toeslag meer krijgen en bepaalde toeslagen zouden bij werknemers niet meer worden uitbetaald.

We weten dat het een moeilijke tijd is in de bouw, maar wanneer de cao niet meer juist wordt toegepast, dan krijg je allerlei regelingen bij bedrijven. Hierdoor ontstaat oneerlijke concurrentie. Elk bedrijf wil dan arbeidsvoorwaarden hanteren die nog goedkoper zijn dan een collega schildersbedrijf. Een cao hebben we niet voor niets afgesloten! 

CNV Vakmensen heeft met FNV Bouw afgesproken om hierover een ledenraadpleging te houden. We nodigen je van harte uit om met ons van gedachten te wisselen. Zo mogelijk maken wij met elkaar afspraken. Immers je moet als lid van CNV Vakmensen tot je recht komen. Wanneer je een collega die niet lid is van de bond mee wil nemen, is dat mogelijk. Echter de voorwaarde is wel dat uw collega dan ook lid wordt van de bond. Daarom voeg ik bij deze uitnodiging een aanmeldingsbon. Wanneer uw collega lid wordt van CNV Vakmensen, ontvang je door middel van deze bon 25 euro aanmeldingspremie.

Ik wil jullie daarom uitnodigen voor een gezamenlijke  bijeenkomst met FNV Bouw op:

Datum en tijd: donderdag 13 juni vanaf 16.30

Locatie:            Afdelingskantoor FNV Bouw, Oostveenweg 96A, Enschede


Arie-Jan van Oort
Bestuurder 

Postbus 208
7300 AE Apeldoorn
telefoon 055 - 526 42 50
e-mail: a.vanoort@cnvvakmensen.nl 

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid