Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

ANWB-pilot roosters Wegenwacht in 2017

Meer zekerheid en minder verrassingen in de roosters, is de wens die Wegenwachten hebben aangegeven aan de onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen voor de cao. ANWB daarentegen heeft de wens om de bezetting beter te laten aansluiten bij het werkaanbod. Hoe breng je die twee zaken bij elkaar?

Afgelopen anderhalf jaar hebben we veel en langdurig met ANWB gepraat over de roosters. Uiteindelijk is afgesproken dat we in het jaar 2017 een pilot gaan draaien met een aantal nieuwe roosterafspraken. Als de pilot een tijdje loopt, evalueren we met jullie in de tweede helft van 2017 hoe de afspraken bevallen; moeten ze worden gecontinueerd (en opgenomen in de cao-afspraken) of moeten ze toch nog gewijzigd worden.

In de bijlage van deze Nieuwsbrief leggen we je uit wat er anders is ten opzichte van de eerdere afspraken. Let op: de afspraken gelden (voorlopig) alleen voor het jaar 2017.  

We denken dat we met deze afspraken voor wegenwachten meer zekerheid in de roosters hebben geregeld. Maar het is een pilot en het zal zich dus moeten bewijzen. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Als dat zo is, neem dan contact op met je collega’s

- Alex Wentzel, WW 893
- Marcel Spruijt, WW 259
- Patrick van de Valk, WW 9886.

Zij zijn actief betrokken geweest bij de afspraken zoals die nu gemaakt zijn. Heb je andere vragen, dan kun je contact met mij opnemen. Van 23 tot 31 december heb ik een week vakantie, maar daarna kan ik je weer te woord staan.

Ik wens je tegelijkertijd Fijne Feestdagen en een heel gezond en gelukkig 2017! Wij staan dan ook weer voor je klaar! 

Aletta Bulsink,
bestuurder CNV Vakmensen

M 06 20 47 18 88
E a.bulsink@cnvvakmensen.nlDownload 16-4441.2_ANWB_bijlage_uitleg_pilot_Wegenwacht.pdf

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid