Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Cao-overleg start later dan gepland

In eerdere berichten lieten we jullie weten dat het cao-overleg deze week weer zou worden hervat na een adempauze van enkele maanden. Dat is nu vertraagd omdat we met een extern begeleider gaan werken en we rekening moeten houden met zijn agenda.

CNV Vakmensen, FNV en ANWB hebben besloten om ons bij deze cao-onderhandelingen te laten begeleiden door een extern begeleider. Die moet ons helpen elkaar goed te begrijpen zodat we oplossingen kunnen vinden voor moeilijke onderwerpen zoals bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid/langer doorwerken.

Wij hadden data gepland waarop we zouden overleggen maar de geplande data matchten niet met de agenda van de begeleider. Daarom is de start van het overleg nu gepland op 24 mei. Vervolgafspraken zijn gemaakt voor 6 juni, 14 juni, 28 juni en 6 juli.

De onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen staat in de startblokken om verder te gaan met het cao-overleg. Er liggen nog steeds een aantal moeilijke onderwerpen op tafel maar het wordt ook wel weer eens tijd voor een loonsverhoging.

We zullen je steeds zoveel en zo snel mogelijk informeren.

Heb jij zelf suggesties, vragen of ideeën? Mail ze via a.bulsink@cnvvakmensen.nl.

Als je op Facebook zit, kijk dan ook eens op facebookpagina CNV ANWB en like ons. Vaak is daar onze informatie nóg sneller te vinden.

Aletta Bulsink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 47 18 88
E:  a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid