Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Recreatie - Nieuws

Wat vind jij van de Cao Recreatie?

Komend najaar onderhandelt CNV Vakmensen weer namens jou over je arbeidsvoorwaarden. Dat kunnen we alleen goed doen wanneer we weten wat jij belangrijk vindt. Vul daarom de enquête in en praat op deze manier mee!

De huidige Cao voor de Verblijfsrecreatie loopt op 31 december 2018 af. Dit betekent dat er nieuwe afspraken gemaakt moeten worden over loon, werktijden, opleidingsmogelijkheden en andere zaken die voor jou van belang zijn. De cao kun je hier nalezen of op de website: https://www.cnvvakmensen.nl/caos/recreatie/cao-recreatie .

Wat vind jij belangrijk?
Om op een goede manier de cao-onderhandelingen in te gaan is het belangrijk te weten welke voorstellen jij graag in de nieuwe cao opgenomen wil zien. Op die manier kunnen wij afspraken voor je maken die aansluiten op de wensen en behoeften van jou en je collega’s. Vul hier de enquête digitaal in. Dit kan tot uiterlijk 9 september 2018. Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan kun je ook digitaal stemmen door dit adres op internet te typen: https://q.crowdtech.com/LU2umJfdG0me5vU63KtjpQ

Met de uitkomsten uit deze enquête zal CNV Vakmensen de voorstellenbrief opstellen die wij als inzet gebruiken bij de onderhandelingen over de nieuwe cao. Alle collega’s kunnen meedoen aan de enquête, ook wanneer ze geen lid zijn van CNV Vakmensen. Verspreid de enquête daarom onder jouw collega’s.
Daarnaast zal er tijdens de onderhandelingen ook worden stilgestaan bij de modernisering van de Cao Recreatie. Een belangrijke uitkomst van dit traject is de vraag op welke manier de cao toegankelijker gemaakt kan worden voor medewerkers. Mocht je meer willen weten over de uitkomsten van het moderniseringstraject, neem dan contact met mij op.

Meepraten en meebeslissen
Wil je meer dan alleen een enquête invullen? Ben je geïnteresseerd om mee te praten, direct betrokken te zijn bij de onderhandelingen en mij als onderhandelaar te voeden met ideeën en informatie? Laat het mij weten dan neem ik contact met je op.

Vragen, problemen of misstanden? Wij staan voor je klaar!
Heb je vragen over je cao? Zijn er bij jou op de werkvloer problemen op het gebied van arbeidsvoorwaarden of arbeidsomstandigheden? Wordt de cao niet goed nageleefd? Is de werkdruk te hoog? Staat de veiligheid onder druk? Worden medewerkers onrechtvaardig behandeld?
Meld het ons! CNV Vakmensen bekijkt dan samen met jou hoe we de situatie bij jou op de werkvloer kunnen verbeteren en je werkplezier kunnen vergroten.  

Job Marskamp,
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 23 90 98 65 /
E j.marskamp@cnvvakmensen.nl


 

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid