Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Recreatie - Nieuws

RecreatieHero is live!

Op 1 oktober 2019 is www.recreatiehero.nl live gegaan. RecreatieHero is hét online leerplatform voor iedereen in de Recreatiebranche. Meer dan 150 trainingen worden in de vorm van e-learningmodules aangeboden voor ondernemers en werknemers.

Een breed pakket
Van een biertje tappen tot gastvriendelijkheid en van specifieke productkennis tot Excel. Een breed pakket waarin voor iedereen wat te vinden is: vakgericht voor nu, maar ook voor de toekomst. De trainingen zijn kosteloos voor medewerkers van bedrijven die afdragen aan KIKK (voorheen Sociaal Fonds Recreatie) en in de zeer nabije toekomst komen er typisch branchegerichte trainingen bij. Zo zullen er trainingen gekoppeld worden aan specifieke functies, wat het inwerken vergemakkelijkt.

Zelf inloggen
Iedere ondernemer, manager en werknemer kan zelf in het overzichtelijke en het uiterst praktische learning management systeem inloggen en een training starten. KIKK, waarin vertegenwoordigd zijn RECRON, CNV Vakmensen en FNV Recreatie, maakt RecreatieHero financieel mogelijk.
De komende weken zijn er webinars te volgen met toelichting en uitleg. Daarnaast zal er in RECRON-regiobijeenkomsten aandacht besteed worden aan RecreatieHero.

Geïnteresseerd? Kijk snel op www.recreatiehero.nl (als werkgever) of op www.recreatiehero.nl/werknemer. Schrijf je snel in!

Job Marskamp,
bestuurder CVN Vakmensen
M 06 2390 9865
E j.marskamp@cnvvakmensen.nl

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid