Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Recreatie - Nieuws

Cao verblijfsrecreatie is definitief

De afgelopen weken zijn de achterbannen van de vakbonden en van de werkgeversvereniging gevraagd naar hun mening over de nieuwe cao recreatie.

Grote meerderheid van werknemers èn werkgevers staan achter de nieuwe cao en hebben dus ingestemd. Dat betekent dat de cao verblijfsrecreatie nu definitief is.

Met name aan werkgeverszijde is niet iedereen te spreken over de nieuwe cao. Het gaat in de zwembadbranche niet overal even goed en sommige zwembaden hebben dan ook moeite met de afspraken die gemaakt zijn in deze cao. Maar ook in deze zwembaden geldt gewoon de cao en horen ze de afspraken na te komen.

Inmiddels is de tekst van de cao ook al rond en die zal binnenkort in boekjesvorm verschijnen en uiteraard via onze site te downloaden zijn.

Denk je erover mee te denken en mee te praten?
Wij hebben altijd plek voor werknemers uit de branche (campings, bungalowparken, zwembaden) die graag willen meedenken en meepraten over hun arbeidsvoorwaarden. We komen met de cao-commissie een paar keer per jaar bij elkaar en tussendoor hebben we contact via de mail of de telefoon.

Heb jij leuke ideeën, wil je graag betrokken zijn bij jouw arbeidsvoorwaarden of ben je nieuwsgierig hoe jouw cao tot stand komt en hoe je een steentje bij kunt dragen? Mail mij dan: j.tenbroeke@cnvvakmensen.nl

Is je collega nog geen lid van ons?
Dan is het natuurlijk de hoogste tijd dat jouw collega wèl lid wordt. Laat haar of hem zich inschrijven via https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden zodat we als vakmensen samen sterk staan!

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met mij op.

Judith ten Broeke
Bestuurder CNV Vakmensen
j.tenbroeke@cnvvakmensen.nl

 

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid