Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Papier en karton - Nieuws

Uitnodiging bijeenkomst DS Smith De Hoop

De huidige cao DS Smith De Hoop loopt bijna af. In overleg met de directie zijn er data gepland om in gesprek te gaan over een nieuwe cao bij DS Smith De Hoop. CNV Vakmensen is benieuwd naar jouw ideeën over de cao en nodigt je uit om hierover met ons in gesprek te gaan.

Bijeenkomst “Jouw cao”
Datum: 7 maart 2017
Tijdstip: 13.00 uur en 14.00 uur
Locatie: De Boardroom
Wie zijn welkom: alle werknemers van DS Smith De Hoop

Vanwege de ploegwissel zijn er twee bijeenkomsten gepland. Tijdens de bijeenkomsten willen wij luisteren naar jullie vragen, opmerkingen en mening over de cao en de situatie in het bedrijf. Daarnaast willen wij onze ideeën over de nieuwe cao voorleggen. Het gaat om jullie arbeidsvoorwaarden en dit is het tijdstip om hierover mee te praten. Ik hoop jou daar te zien en neem ook gerust je collegae mee. De bijeenkomst staat voor alle werknemers open.

Contact
Vanwege een wisseling in het werkpakket van Henk Jongsma zal hij deze cao onderhandelingen niet meer aanwezig zijn. Tamara Westerink zal de onderhandelingen overnemen. Wil je al ideeën over de cao delen of heb je vragen rondom je werk of lidmaatschap van CNV Vakmensen, neem dan gerust contact op met CNV Vakmensen. Je kan mij bereiken via: t.westerink@cnvvakmensen.nl of telefonisch via 06 51 20 29 91.

Lid worden?
Ben je nog geen lid? Dan ben je ook van harte welkom op de bijeenkomst. Wel wil ik je vragen om na te denken over het lidmaatschap. Naast persoonlijke voordelen voor jou, geeft dit ook meer zeggenschap aan tafel over jouw arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie over het lidmaatschap: bezoek onze website: www.cnvvakmensen.nl of neem contact op met onze kaderleden.

Namens de kaderleden,

Tamara Westerink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 91
E: t.westerink@cnvvakmensen.nl

en

Henk Jongsma
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 22 38 30 73
E: h.jongsma@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid