Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Papier en karton - Nieuws

Ledenbijeenkomsten voor CAO DS Smith Packaging

Al geruime tijd zijn de vakbonden CNV en FNV met de werkgever in gesprek om afspraken te maken over een nieuwe cao voor DS Smith Packaging. Het heeft lang geduurd voordat duidelijk werd wat de werkgever wil. Op donderdag 16 juni tijdens de laatste onderhandeling is meer duidelijk geworden.

Daarom organiseren wij ledenbijeenkomsten. Graag willen wij met onze leden in gesprek over de voorstellen van de werkgever. Ds Smith wil meer flexibiliteit in werktijden voor zowel het productiepersoneel als ook het kantoor personeel. Binnen het huidige dagvenster en weekvenster is dit zonder overwerk niet mogelijk. Daarom wil de werkgever deze vensters verruimen. Binnen deze verruimde dagvensters en weekvensters kan de werkgever dan in overleg met de OR de werktijden verruimen, een 4 ploegendienst invoeren en een alternatieve drieploegendienst invoeren. Wij willen van de mensen weten wat zij hier van vinden. Daar komt bij dat Ds Smith tot op heden nog geen loonbod aan ons heeft gedaan.

Gezamenlijke ledenbijeenkomsten CNV en FNV

Donderdag 29 juni Tilburg 14:30 en 15:00

Maandag 4 juli Eerbeek 12:45 en 14:15

Alle werknemers van DS Smith Packaging zijn welkom bij de bijeenkomsten. Dus ook als je geen lid bent van een vakbond.

Laat je stem horen en kom naar een van de ledenbijeenkomsten. Kun je niet aanwezig zijn bel of mail mij dan. Ik hoor graag wat jij van deze zaken vindt.

Met groet,

Henk Jongsma, CNV Vakmensen, 06-22383073, h.jongsma@cnvvakmnsen.nl

Let op: CNV Vakmensen heeft een ledenwerfactie. Lid maakt lid. Als jij nu een lid werft ontvang je een waardebon van 25 euro. Vul een aanmeldbon in met jouw naam en dat van het nieuw lid. Succes.
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid