Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Papier en karton - Nieuws

CAO DS Smith De Hoop laat nog even op zich wachten

Op woensdag 20 april is er voor de derde keer onderhandeld over een nieuwe cao voor DS Smith De Hoop. Belangrijk punt wat op tafel lag was de wens van de werkgever om met kerst door te werken.

Naast dat de werkgever wil gaan producere tijdens de kerstdagen wil hij ook de stop tijdens de jaarwisseling verkorten. Doorwerken tijdens de kerst en een kortere stop tijdens de jaarwisseling heeft gevolgen voor de ploegentoeslag. Wij hebben als onderhandelingsdelegatie van de werknemers de werkgever het advies gegeven om zijn plannen te bespreken met de betrokken collega's. De werkgever lijkt dit ook een goed idee en zal daarom op korte termijn bijeenkomsten organiseren waarin hij de nut en de noodzaak van zijn plan uitlegt. Wij roepen alle mederwerkers die dit aan gaat op om te zorgen dat hij of zij bij een van deze bijeenkosten aanwezig is.

Op maandag 9 mei organiseren wij als gezamenlijke bonden (CNV en FNV) ledenbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten willen wij met de leden in geprek om te bespreken wat de leden van de plannen van de werkgever vinden en welke voorwaarden hier tegenover moeten staan. Ook zullen we dan de overige cao punten met jullie bepreken.

Ledenbijeenkomsten CNV/FNV

Maandag 9 mei in de grote vergaderzaal.

Tijdstip: 12:30, 14:15, 20:00

Ook collega's die geen lid zijn van een vakbond zijn van harte welkom.

Met groet,

Gerben Cornelissen, Hans van Hierden en Henk Jongsma.

Maak een collega lid en meldt hem of haar aan. Samen staan we sterk en kunnen we invloed uitoefenen op jullie arbeidsvoorwaarden.
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid