Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Solidpack B.V. - Nieuws

Uitnodiging bijeenkomst SolidPack 15 en 16 maart

De huidige Cao Solidpack loopt bijna af. In overleg met de directie zijn er data gepland om in gesprek te gaan over een nieuwe cao bij SolidPack. CNV Vakmensen is benieuwd naar jouw ideeën over de cao en nodigt je uit om hierover in gesprek te gaan.

Bijeenkomsten “Jouw cao”
Datum en tijdstip: 15 maart om 20.30 uur en 16 maart om 13.30 uur
Locatie: kantine SolidPack

Vanwege de ploegendiensten zijn er twee bijeenkomsten gepland om iedereen de gelegenheid te geven om aanwezig te zijn. Tijdens de bijeenkomsten luisteren wij naar jullie vragen, opmerkingen en mening over de cao en de situatie in het bedrijf. Daarnaast willen wij onze ideeën over de nieuwe cao voorleggen. Het gaat om jullie arbeidsvoorwaarden en dit is het tijdstip om hierover mee te praten.
Naast het thema van de cao-onderhandelingen vind ik het ook fijn om als nieuwe bestuurder vanuit CNV Vakmensen kennis te maken met onze leden. Ik ben erg benieuwd naar jullie mening en ervaringen en hoop je te zien op één van de bijeenkomsten.

Periodiek overleg
Op 23 februari is er een periodiek overleg geweest bij SolidPack. We hebben gesproken over de overname van SolidPack door VPK. Momenteel is er veel bezoek vanuit België om alle zaken te inventariseren. Ook wordt er gewerkt aan de naamswijziging naar Smart Packaging Solutions. We hebben ook gesproken over de huidige cao en de arbeidsvoorwaarden en deze blijven voor de werknemers in Loenen van toepassing. Tot slot hebben we data gepland om aan de slag te gaan voor een nieuwe cao. Het eerste overleg is op 11 april. Dit betekent dat de nieuwe cao niet rond is voor de afloop van de oude cao op 1 april 2017. De Cao SolidPack blijft zijn nawerking behouden tot er een nieuwe cao is. Wel hopen we zo snel mogelijk tot een nieuwe cao te komen.

Contact
Wil je al ideeën over de cao delen of heb je vragen rondom je werk of lidmaatschap van CNV Vakmensen? Neem dan gerust contact met mij op.

Lid worden?
Ben je nog geen lid? Je kunt jezelf bij de bijeenkomst direct inschrijven en meteen actief meepraten over jouw arbeidsvoorwaarden. Naast persoonlijke voordelen, geeft het lidmaatschap je ook direct meer zeggenschap over jouw arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie, bezoek onze website: www.cnvvakmensen.nl of neem contact op met onze kaderleden.

Namens de kaderleden,
Tamara Westerink                                     
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 91
E:  t.westerink@cnvvakmensen.nl 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid