Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

SPS cao-resultaat bereikt: Stem!

Op 4 juni is er een ledenvergadering geweest. Hier is een toelichting gegeven op het bereikte resultaat, het proces en zijn er diverse vragen gesteld. Nu is het aan jou. Wat vind jij van het resultaat voor een nieuwe cao bij SPS? Cao SPS loopt van 1 april 2019 – 1 april 2021. Breng je stem uit.

Proces
Tijdens de gesprekken dinsdag was er grote onvrede over het proces. Het is goed om dit vanuit de leden te horen, zodat ook dit signaal vanuit de leden richting SPS kenbaar gemaakt kan worden. Jouw mening telt en mag niet gepasseerd worden en dat ga ik doorgeven.

Stemming
Tijdens de ledenvergadering is door de leden besloten, dat er gestemd gaat worden over het bereikte resultaat. Maak gebruik van de mogelijkheid om je stem te geven. Bij het uitbrengen van je stem heb je ook de mogelijkheid om een toelichting te geven. Maak ook hier gebruik van. Zeker als je een concrete reden hebt om voor of tegen te stemmen. Deze informatie kan ik dan meenemen in een reactie naar de werkgever. Uiteraard gebeurt dit anoniem. Heb je nog vragen voordat je gaat stemmen? Neem dan contact met mij op. Mijn contactgegevens staan onderaan deze nieuwsbrief.

Je kunt hier je stem uitbrengen. Stemmen kan tot en met 16 juni. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan kun je ook digitaal via onze website stemmen. Ga hiervoor naar www.cnvvakmensen.nl/caos/papier-en-karton/cao-smart-packaging-solutions
De nieuwsbrief vind je onderaan de pagina. Hierin staat de link naar de stemming.

Is je collega nog niet lid?
Ga dan eens in gesprek over de voordelen en de invloed die je hebt als lid van CNV Vakmensen. Als je je collega nu lid maakt ontvang je 2 cadeaubonnen t.w.v. € 25 naar keuze. Meer informatie vind je terug op onze site www.cnv-ledenwerven.nl/125jaar

Vragen?
Heb je vragen over deze nieuwsbrief of rondom je werk, neem dan gerust contact op. Mijn contactgegevens staan onderaan deze nieuwsbrief.

Tamara Westerink
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 91
E: t.westerink@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid