Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Kom naar onze ledenbijeenkomst bij SPS

In de afgelopen periode is er diverse malen gesproken met je werkgever om te komen tot een nieuwe cao bij Smart Packaging Solutions. Op dit moment zijn de gesprekken tot een einde gekomen en wil ik graag met je in gesprek over jouw cao bij SPS.

Proces
In de afgelopen periode vanaf 28 maart zijn CNV Vakmensen, FNV en SPS vier keer bij elkaar geweest om te spreken over een nieuwe looptijd van de cao bij Smart Packaging Solutions. De gesprekken zijn in goede sfeer verlopen en diverse onderwerpen zijn besproken. Zo hebben wij gesproken over werkdruk, mantelzorg, opleiden, winstuitkering, vacatures en consignatie. In de verschillende onderwerpen was het lastig om tot de kern te komen en concrete afspraken te maken.

In het laatste overleg van 22 mei zijn vakbonden en de werkgever uit elkaar gegaan met een set van afspraken rondom diverse thema’s in de cao, zoals de winstuitkering en opleidingsuren maar zonder een sluitende afspraak rondom de loonstijging. Hiermee is het ook op 22 mei niet gelukt om tot een complete set aan cao afspraken te komen. Na dit overleg is er nog een informeel overleg geweest met FNV. In dit overleg zijn FNV en werkgever het eens geworden over het loonbod. Zelf vind ik het belangrijk dat deze overleggen niet gebeuren zonder betrokkenheid van alle aanwezigen aan tafel, zowel kaderleden als CNV Vakmensen. Vanuit deze overtuiging is de gekozen route vanuit de werkgever voor ons niet de juiste werkwijze om te komen tot een resultaat. Dit brengt mij terug bij jou, als CNV-lid en werknemer van SPS gaat het om jouw invloed, jouw cao en daarover wil ik graag met je in gesprek.

Je mening doet ertoe
Graag wil ik jullie als leden nu eerst de mogelijkheid geven om vragen te stellen over wat er is bereikt en op welke wijze. Uiteindelijk beslissen jullie als leden of wij gaan stemmen over het resultaat. Jullie zijn hierin leidend.

Kom naar onze bijeenkomst op:
Dinsdag 4 juni 13.30 uur
Green Room

Ik wil je vragen om tijd vrij te maken voor deze bijeenkomst en zo gebruik te maken van je mogelijkheden als lid van CNV Vakmensen. Neem gerust ook geïnteresseerde collegae mee.

Is het voor jou niet mogelijk om aanwezig te zijn bij de bijeenkomst, maar wil je graag bijgepraat worden, je vragen stellen en je mening delen? Neem dan contact met mij op, dan praten wij direct bij of maken wij een telefonische afspraak om op een later tijdstip bij te praten.

Collega nog niet lid?
Ga dan eens in gesprek over de voordelen en de invloed die je hebt als lid van CNV Vakmensen. Als je je collega nu lid maakt, ontvang je 2 cadeaubonnen t.w.v. € 25 naar keuze zie: https://www.cnv-ledenwerven.nl/125jaar

Vragen?
Heb je vragen over deze nieuwsbrief of rondom je werk, neem dan gerust contact op. Mijn contactgegevens staan onderaan deze nieuwsbrief.

Tamara Westerink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 91
E: t.westerink@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid