Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Sappi - Nieuws

Enquête cao-onderhandelingen Sappi Maastricht

Het zal niemand zijn ontgaan dat wij afgelopen anderhalf jaar zeer moeizame cao-onderhandelingen (18 rondes) hebben gehad met de directie Sappi Maastricht. De complexe problematiek van de seniorendagen en leeftijdsdagen waren daar voornamelijk debet aan.

Aangezien we in februari 2017 al weer starten met nieuwe cao-onderhandelingen, willen wij nu eerst weten wat er tijdens de laatste cao-onderhandelingen volgens jou goed of slecht is gegaan, wat er verbeterd kan worden of wat je gemist hebt. Daarbij doen we een beroep op je medewerking door circa 7 minuten te investeren in een vragenlijst. Voor het invullen van de vragenlijst klik hier.

Bij het invullen van de vragenlijst krijg je de vraag een code in te vullen om de vragenlijst te starten, gebruik hiervoor code SAP1. Wij vragen jullie de vragenlijst vóór 25 november aanstaande in te vullen.

Op basis van jullie reacties en suggesties trachten wij het cao-proces in 2017 verder te optimaliseren. Heb je nog vragen of wil je reageren? Neem dan even contact met mij op.

Actief kaderlid gezocht

Afgelopen jaar zijn door omstandigheden 3 kaderleden vertrokken. Wil je meedenken en meespreken over je eigen cao of arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden? Neem dan even contact met mij op.

Jullie zien, wij maken werk van jullie werk! Wil je meer weten over de voordelen van een lidmaatschap bij CNV Vakmensen? Kijk dan op onze site www.cnvvakmensen.nl.

Jean-Marie Severijns
Bestuurder
E: j.severijns@cnvvakmensen.nl
M: 06-51602160

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid