Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Sappi - Nieuws

Denk mee met de nieuwe Cao Sappi Maastricht

In verband met de aanstelling van de nieuwe directeur, Ferdinand Koster, starten de cao-onderhandelingen noodgedwongen iets later, namelijk medio oktober. We starten dus nádat de Cao Sappi afgelopen is. Dit verdient geen schoonheidsprijs, maar het kan even niet anders.

Wij maken van de nood een deugd door nu uitgebreid de wensen van leden, anders-georganiseerden én niet-leden te inventariseren. 

Hoe inventariseren we jullie cao-wensen?

Doorgaans werden jullie cao-wensen geinventariseerd tijdens ledenraadplegingen; ditmaal doen wij het anders. We vragen je de bijgevoegde enquête digitaal in te vullen.

Door het invullen van de enquête kun je meedenken over je eigen arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden. Heb je suggesties voor de komende cao-onderhandelingen? Heb je kritiek op de huidige Cao Sappi Maastricht? Wat mis je hierin? Dit kun je allemaal kwijt in de enquête. Het spreekt voor zich dat de anonimiteit wordt gewaarborgd. We verzoeken je om dit uiterlijk 20 september te doen.

Ook niet-leden kunnen de enquête digitaal invullen. Nadat wij jouw reactie hebben ontvangen worden alle cao-wensen geinventariseerd en komen wij samen tot het opstellen van een voorstellenbrief richting werkgever.

Mocht je problemen ondervinden bij het invullen van de enquête, of heb je een vraag of een opmerking hierover, neem dan contact met één van ons op. Zoals je ziet maken wij werk van jullie werk! Wil je meer weten over de voordelen van een lidmaatschap bij CNV Vakmensen, kijk dan hier.

Ralph Hamelers, cao-delegatielid,
Marco Klomp, kaderlid,
Jean-Marie Severijns,
bestuurder CNV Vakmensen
E j.severijns@cnvvakmensen.nl
M 06 5160 2160

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid