Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Saint Gobain - Nieuws

Start cao-onderhandelingen SGA Born

Op 11 maart zijn de cao-onderhandelingen bij Saint Gobain Abrasives gestart. Zowel werkgever als CNV Vakmensen hebben hun voorstellen toegelicht.

Een korte toelichting
Omdat jullie huidige cao op 1 april alweer afloopt hebben wij op 17 februari tijdens een ledenraadpleging -ook toegankelijk voor niet-leden- onze concept voorstellen met jullie uitgewisseld.Tevens hadden jullie toen de gelegenheid mee te denken en te praten over jullie eigen arbeidsvoorwaarden. Helaas was de opkomst toen erg mager. Na de ledenraadpleging heeft de delegatie van CNV Vakmensen bijgevoegde cao-voorstellen vastgesteld. Op 11 maart hebben wij de directie onze voorstellen nader toegelicht.

De voorstellen van de directie waren erg summier. Kort door de bocht: een eenjarige cao met 3% loonsverhoging. De echte onderhandelingen starten in feite pas op 17 maart.

Jullie zien, we maken werk, heel veel werk van jullie werk. Ben je nog geen lid? Dan wordt het nu de hoogste tijd onderstaande bon snel in te vullen. Wij maken het extra aantrekkelijk: een gratis rechtsbijstandsverzekering voor allerlei privé zaken: consument aangelegenheden, buren geschil, auto rechtsbijstand etc. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze website www.cnvvakmensen.nl

Mocht je willen reageren op deze nieuwsbrief, dan horen we dat graag.

Liliane Kuhtreiber, kaderlid
Kathleen Scheepers, kaderlid
Jean-Marie Severijns,
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 21 60
E: j.severijns@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid