Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao PilloPak - Nieuws

Principeakkoord Sociaal Plan Solidus Solutions

Op 28 maart 2017 heeft CNV Vakmensen, in het kader van een voorgenomen besluit tot sluiting van de vestiging Bergen op Zoom, overeenstemming bereikt met jouw werkgever over aanvullende afspraken met betrekking tot een sociaal plan.

Omdat deze aanvullende afspraken nagenoeg overeenkomen met de inzet die door de leden in januari is bepaald is er sprake van een principeakkoord. Dit betekent dat het meest maximale resultaat is behaald en dat verder onderhandelen niet zal leiden tot een beter resultaat.

Tijdens een ledenvergadering, aansluitend aan het overleg met de werkgever, is aan de leden de inhoud van dit resultaat uiteengezet. De leden hebben vervolgens aangegeven eerst de volledige teksten van de overeenkomst te willen ontvangen, alvorens tot een stemming kan worden overgegaan.

Bijgesloten tref je de overeenkomst aan (zie bijlage). Jij wordt nu in de gelegenheid gesteld jouw stem uit te brengen vóór vrijdag 14 april 2017.

Stem nu
Je kunt digitaal je stem uitbrengen via deze link op onze website tot en met donderdag 13 april 2017. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan kun je bijgaande stemformulier invullen en retourneren naar het secretariaat via het op het formulier genoemde post of e-mailadres.

Namens de CNV onderhandelingsdelegatie,

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 32
E: a.huizinga@cnvvakmensen.nl

Kees Huijsman en John Wesselingh
Kaderleden

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid