Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao PilloPak - Nieuws

Hoe houd ik plezier in mijn werk in Cao Kartoflex?

Doe de loopbaancheck en weet in 5 minuten waar je staat.

De wereld van werk verandert in een hoog tempo. Nieuwe technologie laat oude banen verdwijnen maar ook nieuwe ontstaan. Niemand weet hoe ons werk er over tien jaar uit ziet. En dat is niet het enige. Ook mensen veranderen. Het werk dat je eerder goed kon of leuk vond, kan na een tijdje gaan knellen. Of je ambities verschuiven. Daarom is het zo belangrijk om ook als werknemer zelf mee te kunnen sturen aan je loopbaan.

Het FCB (Fonds Collectieve Belangen Kartonnage en Flexibele Verpakkingen) staat voor een sterke en gezonde sector en ondersteunt werknemers in de sector met loopbaanadvies om gezond en met plezier te kunnen blijven werken en je te kunnen blijven ontwikkelen.

  • Mijn werk wordt te zwaar. Wat nu?
  • Waar sta ik over 5 jaar?
  • Ik wil graag iets nieuws leren

De Loopbaancheck Kartonnage geeft inzicht in jouw werkbeleving. Ben je fit, tevreden en ervaar je werkplezier? Ook wordt duidelijk of je toe bent aan groei, opleidingen en (andere) uitdagingen. Je krijgt tips op welke manier je je huidige functie langer kunt volhouden.

Kom in actie en doe nu de Loopbaancheck

De uitkomsten van de check worden alleen met jou gedeeld. Jij ontvangt direct als je klaar bent de uitslag. Een meer compleet rapport met tips waar je meteen mee aan de slag kunt ontvang je, als je dat wilt, per e-mail. FCB stelt de loopbaancheck voor iedereen uit de sector kosteloos beschikbaar.

Voor meer informatie over de loopbaancheck download hier de flyer.

CNV Vakmensen neemt deel in het bestuur van FCB Kartonnage en flexibele verpakkingen. Wij vinden het belangrijk dat werknemers zich voorbereiden op de toekomst. Het FCB Kartonnage en flexibele verpakkingen organiseert daarom activiteiten op gebied van scholing en duurzame inzetbaarheid. Als werknemer kan je daarin een actieve rol spelen. Je kunt beter voorbereid zijn dan gebeurtenissen zoals ontslag of arbeidsongeschiktheid je overvalt.

Voor meer informatie kan je terecht bij Jacqueline Kraan.

Jacqueline Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 48
E: j.kraan@cnvvakmensen.nl

 


 

 

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid