Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Océ - Nieuws

Stemming cao-akkoord Océ-Canon

Op 29 juni hebben de vakbonden, waaronder CNV Vakmensen, een akkoord bereikt voor een nieuwe eenjarige cao Océ Technologies BV en Canon Nederland NV, periode 1 juli 2016 tot 1 juli 2017.

Na vier onderhandelingsronden is er een structurele loonsverhoging afgesproken van 0,75% op 1 juli 2016 en 0,75% op 1 februari 2017. Over overige onderhandelingspunten is onder andere afgesproken, het vervallen van verlofdagen na een bepaalde periode, het derde WW-jaar, flexibele werktijden en zeer belangrijk: langer doorwerken in goede gezondheid. Het onderhandelaarsakkoord vind je rechts op deze pagina onder 'Downloads'.

Ledenraadplegingen

De ledenraadplegingen vinden plaats op donderdag 14 juli:

  • om 9:00 uur in Den Bosch (locatie Brabantlaan 2) 
  • om 12:00 en om 14:00 uur in Venlo (locatie Sint Urbanusweg 43 - auditorium 2.S)

Breng je stem uit

Bij deze nodig ik je uit om een van deze bijeenkomsten te bezoeken. Ik licht het bereikte akkoord toe en beantwoord vragen. Aan het einde van de vergadering kunnen leden stemmen over het akkoord. Via deze link kun je je stem uitbrengen (dat is ook mogelijk bij afwezigheid). Stemmen (voor of tegen) kan tot 18 juli aanstaande, 12.00 uur.

Is digitaal stemmen voor jou niet mogelijk, dan bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid het stemformulier per post toegestuurd te krijgen. Neem hiervoor contact op met het secretariaat via telefoonnummer 030-75111570 of per e-mail via secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl

Neem je collega's mee

Eventuele vragen kun je tevens via de e-mail aan mij stellen. Neem gerust een collega mee die nog niet georganiseerd is naar de ledenraadpleging. Mogelijk is hij na de vergadering bereid om lid te worden van CNV Vakmensen.

René Jongen
Bestuurder
M: 06–51202961
E: r.jongen@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid