Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Océ - Nieuws

Start cao-onderhandelingen Océ-Canon

Binnenkort starten de onderhandelingen over een nieuwe cao. Wat vraag je en wat krijg jeý Meest belangrijk voor jullie is de loon paragraaf, maar er zijn meerdere onderwerpen waarover wordt onderhandeld. Uiteindelijk beslissen leden van de vakbonden of ze de gemaakte afspraken goed vinden.

De grote lijnen van wat CNV Vakmensen vraagt aan jullie werkgever staan in ons arbeidsvoorwaarden beleid dat elk jaar wordt vastgesteld (zie onze website: www.cnvvakmensen.nl). Uiteraard is jullie mening doorslaggevend.

Om goed te weten wat jullie wensen zijn op het gebied van de cao Océ – Canon, vraag ik jullie om de vragenlijst te beantwoorden.

Is digitaal stemmen voor jou niet mogelijk, dan bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid het vragenformulier per post toegestuurd te krijgen. Neem hiervoor contact op met het secretariaat via telefoonnummer 030- 75111570 of per e-mail via secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl

Ik zie graag jullie reactie.

Heb je andere opmerkingen of vragen mail mij dan. Via deze nieuwsbrief roep ik mensen op om als lid van onze bond de cao klankbord groep CNV Vakmensen te komen versterken (BLG = Bedrijfs-Leden-Groep). Rondom de cao onderhandelingen word je dan betrokken als BLG lid bij de onderhandelingen. Verder stel ik het op prijs om zo dicht mogelijk bij de leden van CNV Vakmensen te staan. Nodig mij uit en ik kom graag naar je werkplek om over arbeidsvoorwaarden, pensioen en jullie bedrijf Océ – Canon te spreken.

               

Namens de onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen,
Gé du Buf,  kaderlid CNV Vakmensen,
René Jongen, bestuurder

e-mail: r.jongen@cnvvakmensen.nl

06-51 202 961

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid