Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Mayr Melnhof Eerbeek - Nieuws

Enquête Cao Mayr Melnhof

Dit jaar is het tijd voor cao-onderhandelingen bij Mayr Melnhof. Deze onderhandelingen voert CNV Vakmensen namens jou. Deel je mening en ervaringen door het invullen van onze enquête. Samen komen we tot goede afspraken voor een nieuwe cao.

Onderwerpen
Enkele onderwerpen die op de cao agenda zullen staan zijn: de huidige situatie in het bedrijf, loonstijging, duurzame inzetbaarheid, werkdruk, werkplezier, mantelzorg en ontwikkeling. Geen onbekende thema’s, maar zeker thema’s die jullie direct raken. Daarom ontvangen wij graag jouw ervaringen, ideeën en mening om de best passende afspraken te maken. Daarnaast heb je zelf wellicht nog aanvullende thema’s die we kunnen meenemen naar de onderhandelingen. Ook deze ontvangen wij graag. We hebben hiervoor een enquête opgesteld.

Enquête
Klik hier om meteen naar de digitale enquête te gaan. Krijg je de nieuwsbrief per post, kan kun je de enquête met dit webadres op internet invullen https://q.crowdtech.com/bmGuRAOVek-TRZr_-CsTgg Invullen kan uiterlijk 28 maart 2019
Deel deze nieuwsbrief met enquête ook met je collega’s. Iedereen die werkt bij Mayr Melnhof is vrij om de enquête in te vullen. CNV Vakmensen krijgt graag input van alle werknemers. Leden hebben straks de mogelijkheid om hun stem te geven over de uitkomst van de onderhandelingen. 

Verdien 2x een cadeaubon van 25 euro
Is je collega nog geen lid? Maak deze dan enthousiast voor het lidmaatschap. Wanneer je een nieuw lid aanbrengt ontvang je 2x een cadeaubon van 25 euro én maak je kans op een donatie aan een goed doel naar keuze t.w.v. 1250 euro. Kijk voor meer informatie op https://www.cnvvakmensen.nl/wie-we-zijn/125 

Voor aanvullende vragen kun je mij een mail sturen.

Tamara Westerink,
bestuurder CNV Vakmensen
E t.westerink@cnvvakmensen.nl
M 06 5120 2991

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid