Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Mayr Melnhof Eerbeek - Nieuws

Cao-onderhandelingen van start bij Mayer-Melnhof

Op 9 april zijn de gesprekken over een nieuwe cao bij Mayr-Melnhof gestart. In een goede sfeer hebben vakorganisaties en de werkgever de voorstellen toegelicht en de eerste vragen hierover beantwoord. Op dinsdag 23 april zullen we de gesprekken over jullie cao hervatten.

Enquête
In maart hebben diverse leden de enquête van CNV Vakmensen ingevuld en zo meegedacht over onze inzet aan de onderhandelingstafel voor een nieuwe cao bij Mayr-Melnhof. In de bijlage staan de voorstellen van CNV Vakmensen. Deze zijn opgesteld mede naar aanleiding van de reacties op de enquête. Alle leden die deze hebben ingevuld, bedankt.

Daarnaast heb ik ook de voorstellen van de werkgever als bijlage toegevoegd aan deze nieuwsbrief. De werkgever heeft op 9 april deze voorstellen kort toegelicht en heeft daarnaast een toelichting gegeven over enkele financiële cijfers van het bedrijf, zoals omzet, investerings- en arbeidskosten. 

Contact
Heb je vragen over de voorstellen van de werkgever of van CNV Vakmensen, neem dan gerust contact met mij op. Dit geldt uiteraard ook als je suggesties of argumenten hebt voor de onderhandelingen of andere vragen rondom je werk. Ik ga graag met je in gesprek.  

Verdien 2x een cadeaubon van 25 euro
Is je collega nog geen lid? Neem hem of haar mee naar de bijeenkomst en maak ze enthousiast voor het lidmaatschap, op de volgende site zie je de voordelen van het CNV lidmaatschap: https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden

Breng jij een nieuw lid aan? Dan ontvang je 2x een cadeaubon van 25 euro én maak je kans op een donatie aan een goed doel naar keuze van 1250 euro. https://www.cnvvakmensen.nl/wie-we-zijn/125                                               

Tamara Westerink
bestuurder
E.: t.westerink@cnvvakmensen.nl
M.: 06 51 20 29 91

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid