Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Crown - Van Gelder - Nieuws

Tweede ronde cao Crown Van Gelder

Op woensdag 11 november jl. is er weer onderhandeld over jullie cao. Tijdens deze onderhandelingsronde hebben wij lang met jullie werkgever gesproken over diverse onderwerpen.

De onderwerpen
We hebben uitgebreid gesproken en stevig gediscussieerd over o.a. de situatie rondom jullie pensioen, over duurzame inzetbaarheid, de ontziemaatregelen, de RAB en het loon. Tijdens deze cao onderhandelingen zijn er stappen gemaakt om nader tot elkaar te komen.

Finaal bod
Jullie werkgever heeft inmiddels een finaal bod (zie bijlage) op tafel gelegd. Het is erg belangrijk dat wij dit finale bod en het verhaal erachter met jullie bespreken. Als je kijkt naar onze loonvraag en bod van werkgever dan liggen we nog ver uitelkaar. Echter werkgever wil wel - net als wij-  dat er wordt geïnvesteerd in gezonder werken en duurzame inzetbaarheid. Wat er tijdens de onderhandelingen is besproken en van waaruit we zijn gestart, waar we nu staan en hoe we daar zijn gekomen willen we graag toelichten in de ledenvergadering. We horen graag jouw mening hierover.

Jouw stem telt op de ledenvergadering
Omdat jouw stem telt is het van groot belang dat je aanwezig bent op de aankomende ledenvergadering op 18 november 2015. Daar moeten we het absoluut hebben over onze looneis vs. hetgeen de werkgever biedt alsook over de overige onderwerpen. Het is voor de verdere onderhandelingen dus heel belangrijk dat we de mening van jullie allemaal horen. We hopen je daar te zien.

Tot 18 november!