Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Crown - Van Gelder - Nieuws

Aan de leden van CNV Vakmensen werkzaam bij

Beste leden, Sinds enkele jaren deed mijn collega Roel van Riezen de cao onderhandelingen bij Crown Van Gelder. Omdat Roel zich gaat bezighouden met bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie zal ik het stokje van hem overnemen.

Mijn naam is Gerard van der Molen en ik ben net als Roel onderhandelaar bij CNV Vakmensen. Roel en ik zullen de onderhandelingen eerst samen voeren. Op het moment dat ik voldoende ben ingewerkt bij Crown van Gelder zal Roel zich terugtrekken uit de onderhandelingen. 

Op 28 oktober zullen de onderhandelingen over jullie nieuwe cao beginnen. Om te bepalen waarover wij gaan onderhandelen is jullie inbreng van belang. Wat vinden jullie belangrijke onderwerpen? Wat gaat goed bij Crown Van Gelder en waar is verbetering nodig? Om een antwoord te krijgen op deze en andere vragen willen wij jullie verzoeken om een online enquête in te vullen. Op basis van de antwoorden die jullie geven op deze enquête zullen wij de voorstellenbrief voor de werkgever gaan schrijven.

Tot en met uiterlijk woensdag 14 oktober kan je de enquête invullen. Daarna zullen wij op basis van de antwoorden de voorstellenbrief voor de werkgever maken.

Je kunt de enquête vinden via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/ZG99LDP.

Tijdens de onderhandelingen zal jullie collega Leo Klinkenberg deel uitmaken van de CNV onderhandelingsdelegatie. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kan je altijd contact met Leo of met mij opnemen.

Gerard van der Molen en Roel van Riezen

Onderhandelaars CNV Vakmensen