Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Arjowiggins Security BV - Nieuws

Herziend eindbod VHP Security Paper

Zoals reeds eerder is gecommuniceerd, heeft de werkgever naar aanleiding van de staking die is geweest, de FNV uitgenodigd voor een overleg. Dit overleg heeft maandag 2 juli plaatsgevonden. Tijdens dit overleg heeft de werkgever een herzien eindbod neergelegd.

In overleg met de cao-commissie is besloten dit herziend eindbod bij de FNV-leden neer te leggen. Dit betekent dat we een ledenvergadering gaan houden waarbij het eindbod wordt toegelicht en de aanwezige leden mogen stemmen.

In de bijlage vind je het herziend eindbod zoals we die van de werkgever hebben ontvangen.

Wat is er anders in het herziend eindbod
De basis van het herziend eindbod is gelijk aan het vorige eindbod en waarop actie is gevoerd. De toevoeging die door de werkgever is gedaan is een beloning op basis van een prestatieafhankelijke bonus van maximaal € 500,-.
Er zijn voor de looptijd van deze cao 2 KPI’s vastgesteld waarvan 1 op basis van KAS en 1 op basis van OTD (On Time Delivery). In het herziend eindbod kun je hier alles over vinden.
Daarnaast staat in het eindbod dat de werkgever gedurende 2 contractjaren (daarmee bedoeld hij 2 cao-jaren) het onderwerp duurzame inzetbaarheid wordt uitgesteld. Hierover vind je ook meer in het herziend eindbod.

¾ Vergadering
Net als bij het vorige eindbod, zal ook bij dit herziend aanbod een ¾ vergadering plaatsvinden. De ¾ vergadering is een ledenvergadering waarbij in dit geval het herziend eindbod bij de leden wordt neergelegd ter stemming. Als deze wordt afgewezen zal er officieel worden uitgevraagd of er op basis van het herziend eindbod actiebereidheid is. Beide gebeurt via een formulier en is dus voor de rest van de leden anoniem. Om een actie juridisch gezien door te kunnen zetten, moet minimaal drie kwart van de aanwezigen voor het vervolgen van het actietraject zijn. Het is dus van uiterst belang dat je dan aanwezig bent en je stem laat horen!

ledenvergaderingen
Op maandag 16 juli zullen er 3 ledenvergaderingen plaatsvinden. Het is van uiterst belang dat je bij één van deze ledenvergaderingen aanwezig bent om je stem te laten horen.

Datum: maandag 16 juli 2018
Locatie: k
antine
Tijdstippen:
12.45 uur, 14.15 uur en 16.15  uur

Nicole Engmann-van Eijbergen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 89
E: n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid