Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Metalektro - Nieuws

Stakingsoproep Ardagh Deventer

Actievoeren voor een goede cao in de Metalektro is geen keuze maar bittere noodzaak.

Een echte vakbond komt op voor de belangen in de sector en schuwt daarbij acties niet als dat nodig is! CNV Vakmensen is de vakbond die voor de belangen van de leden opkomt en voor de belangen van alle werknemers die werkzaam zijn in de Metalektro. Wij willen niets liever dan een goede cao voor deze bedrijfstak; maar dan zullen de werkgevers wel bereid moeten zijn om verslechteringen van tafel te halen.

Natuurlijk vindt CNV Vakmensen dat actievoeren niet het doel kan zijn. Maar tot nu toe zijn de werkgevers niet bereid om toe te geven aan onze cao voorstellen. Ze houden vast aan hun eindbod met verslechteringen van jouw arbeidsvoorwaarden. En dus zullen we moeten laten merken dat werknemers in de Techniek serieus genomen willen worden als het gaat om hun cao.

Acties zijn nu echt nodig! Voor de zomer hebben we stakingsacties moeten voeren omdat het overleg over jouw cao is vastgelopen. De werkgevers in de Metalektro wilden niet verder onderhandelen. Ze hebben een eindbod op tafel gelegd dat CNV Vakmensen heeft afgewezen. Al vanaf eind mei  zijn wij gestart met acties in de bedrijven om de werkgevers onder druk te zetten. Helaas tot nu toe zonder resultaat!

Kom vrijdag 18 september naar het Actiecentrum in het FNV Kantoor (Gotlandstraat 2a in Deventer)

Zaal open om 08.00 uur
Inschrijven vanaf 08.30 - 09.30 uur

Frans Strolenberg
bestuurder
M 06 - 51 60 20 29
E f.strolenberg@cnvvakmensen.nl

Nicole Engmann-van Eijbergen
bestuurder
M 06 - 51 60 19 89
E n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl