Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Metalektro - Nieuws

Live-internetuitzending over nieuw PME-pensioen

De Metalektro heeft per 1 januari een nieuwe pensioenregeling. Op woensdag 10 december gaat PME met werknemers in gesprek. Dit gesprek is live via internet te volgen.

Nieuwe pensioenregeling

Na jaren van discussie ligt er nu een nieuwe wet die de speelruimte van pensioenfondsen bepaalt. Per 1 januari 2015 moeten alle pensioenfondsen hun pensioenregeling aanpassen aan deze nieuwe wet. Werkgevers en  werknemers in de sectoren Metalektro en Metaal & Techniek hebben ondanks de kleinere wettelijke speelruimte goede afspraken kunnen maken over een nieuw pensioen voor PME en PMT. Eén  pensioen  voor  de  Techniek. Deelnemers en werkgevers van PME worden de komende maanden regelmatig geïnformeerd over de veranderingen. 

Chatten tijdens de uitzending

Op woensdagavond 10 december, van 20.00 tot 21.00 uur gaat PME met een groep werknemers in de Metalektro in gesprek over het nieuwe pensioen. Het gesprek is live te volgen op internet. Zo ben je in een uurtje bijgepraat over de hoofdlijnen. Via de chat-functie kun je bovendien tijdens de internet-uitzending vragen stellen aan de specialisten van PME. 

Registratie

Ben je werknemer of werkgever in de Metalektro? Wil je de uitzending live volgen en de mogelijkheid hebben vragen te stellen? Meld je dan aan door een e-mail (o.v.v. 'Uitzending PME') te sturen naar: mijnnieuwepensioen@metalektropensioen.nl
Je ontvangt dan een link en wachtwoord zodat je de uitzending kunt volgen.

Bron: PME

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid