Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Metalektro - Nieuws

CNV leden werkzaam bij Ampleon BV

De cao redactiecommissie (vertegenwoordigers van bonden en Ampleon is voor het eerst bijeen geweest en er staat een vervolgafspraak gepland op donderdag 6 juni. Het lijkt erop alsof dit allemaal vertraagd wordt, echter dit is het gevolg van laat aangeleverde teksten door Ampleon.

Nu dan toch er serieus mee aan de slag. Wordt vervolgd.

Stijgend aantal leden
In de afgelopen maanden zijn er weer de nodige leden ingeschreven. Natuurlijk heten wij iedereen van harte welkom. Aarzel niet als je behoefte hebt aan nadere informatie over onze activiteiten bij Ampleon of de andere voordelen van je lidmaatschap.

Onderzoek
Over het onderzoek, naar de interne arbeidsverhoudingen bij Ampleon met 2 externe onderzoekers, kunnen we nog niets zeggen maar we raden wel iedereen aan om naar de ‘Velocity-meeting’ van komende maandag 27 mei te gaan.

Functiewaardering
Het lijkt erop dat het functie(her-)waarderingstraject bij Ampleon achter de rug is. Wij hebben geen meldingen ontvangen van leden die bezwaar hebben gemaakt tegen zijn/haar nieuwe indeling. Als je alsnog vragen hebt over de gang van zaken dan kan je ons daarover berichten.

Binnenkort organiseren wij weer een ledenvergadering waarin wij alle leden van een meer algemene update voorzien inclusief ‘de agenda’ voor de komende periode.

Mede namens de CNV delegatie, Gerard Kemna en Albert van Zuijlen.

Arthur Bot
Bestuurder
M: 06-20445190
E: a.bot@cnvvakmensen.nl

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid