Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Metalektro - Nieuws

Cao Philips Lighting

Op 31 december 2016 expireert de huidige cao Philips en zullen er arbeidsvoorwaardelijke onderhandelingen gestart moeten worden om tot een aangepast/gewijzigd arbeidsvoorwaardenbeleid te kunnen komen.

Gelet op het feit dat de Philips organisatie in 2016 juridisch is gesplitst in Royal Philips en Philips Lighting zullen bij beide organisaties separate cao-onderhandelingen plaatsvinden.

Cao-onderhandelingen

Op basis van de uitkomsten van de cao-enquête die in november onder alle leden heeft plaatsgevonden en het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen, is een cao voorstellenbrief tot stand gekomen die afgelopen week aan jullie werkgever is uitgereikt. Je vindt deze voorstellenbrief onderaan dit bericht.

De cao-onderhandelingen zullen plaatsvinden in de periode van 14 december tot 12 januari met een uitloop naar 26 januari. Zodra er ontwikkelingen te melden zijn zul je hiervan via een nieuwsbrief op de hoogte worden gesteld.

Kadergroep Philips Lighting zoekt leden

Door de splitsing van de landelijke kadergroep Philips is de landelijke kadergroep Philips Lighting naarstig op zoek naar leden die actief betrokken willen zijn bij arbeidsvoorwaardenvorming en naleving. Deze kadergroep vergadert 4 maal per jaar. Hiervoor word je vrijgesteld van werk met behoud van bezoldiging en je krijgt reiskosten naar de vergaderlocatie vergoed.

De kadergroep heet je graag van harte welkom. Het gaat tenslotte om jouw arbeidsvoorwaarden. Je kunt je op het volgende mailadres aanmelden: a.huizinga@cnvvakmensen.nl.

Maak een collega lid

Nog steeds zijn veel van jouw collega’s niet georganiseerd als vakbondslid en liften mee op jouw lidmaatschap bij CNV Vakmensen. Wellicht dat jij je nog niet georganiseerde collega kunt interesseren voor een lidmaatschap van CNV Vakmensen. Voor meer informatie of aanmelden, ga naar cnv-actie.nl.

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen

Ton Grommen
Kaderlid CNV Vakmensen


Download CAO_voorstellenbrief_2017.pdf

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid