Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Metalektro - Nieuws

Actuele gang van zaken Ampleon Netherlands

Op de valreep van het jaar 2018 en de feestdagen in zicht, lijkt het ons goed om je te informeren over de actuele gang van zaken.

Op 20 december hebben wij aan jouw werkgever een ultimatum verzonden nadat een meerderheid van de leden eerder tégen het cao-eindbod van Ampleon had gestemd. Daarna is aldus in een speciale ledenvergadering besloten om de volgende stap te zetten in dit proces, en dat is in dit geval het verzenden van een ultimatum (bijlage).

Op 19 december jl. is een ideeëncommissie bijeen geweest om na te gaan welke mogelijkheden er zijn om na afloop van het ultimatum d.w.z. indien Ampleon management geen gehoor geeft aan het ultimatum, handen en voeten te geven. Deze commissie bestaat uit actieve leden vanuit alle betrokken vakbonden. Daarbij is eveneens besloten om jouw ook gelegenheid te geven om een idee, suggestie of tip te geven. Voorwaarde voor een idee is dat het effectief moet zijn en in principe niet lang moet gaan duren. Kortom, een kort en krachtig signaal om snel mee te beginnen, het hele proces heeft al lang genoeg geduurd!

Jouw idee kun je zo spoedig mogelijk laten weten via een bericht aan a.bot@cnvvakmensen.nl

Bijgaand zenden wij jou eveneens een aanmeldingsfolder/flyer voor een colllega die nog geen lid is, maar wel begrijpt dat het vakbondslidmaatschap bij Ampleon erg belangrijk is!

Tot slot danken wij jou hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen wij je prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Arthur Bot
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 44 51 90
E: a.bot@cnvvakmensen.nl

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid