Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Metaaltechniek - Nieuws

Vrijdag 21 juni: cao-actiedag metaal

Werknemers in de metalektro en metaaltechniek hebben recht op een goede cao! Daarom gaan we op vrijdag 21 juni samen met andere bonden in actie. Doe je ook mee?

Waar en hoe laat?

De cao-actiedag vindt plaats in Zoetermeer. Om 10.30 uur is de aftrap aan de Bredewater 22. Vanaf verschillende locaties vertrekken er bussen richting Zoetermeer.

Kijk hier voor de laatste informatie over opstapplaatsen en vertrektijden >>

Wij hopen natuurlijk op volle bussen, want dit betekent een grote opkomst in Zoetermeer. Als je niet met de bus mee kunt of wilt, vragen wij je met eigen vervoer naar Zoetermeer te komen. Natuurlijk krijg je van ons de reiskosten vergoed.

Waar melden?

Leden van CNV Vakmensen kunnen zich in Zoetermeer melden bij de stand van de CNV Vakmensen. Daar kun je de administratieve zaken afhandelen, zoals stakingsuitkering en reiskosten. Daar ontvang je ook het nodige actiemateriaal, waaronder een speciaal t-shirt voor deze actie.

Vrijdag ook acties in het Noorden

Ook in het Noorden van Nederland zijn er op verschillende plaatsen acties om duidelijk te maken dat werknemers in de techniek recht hebben op een goede cao!

Meer informatie

Kijk voor alle inhoudelijke en praktische informatie op:

  • actiepagina CNV Vakmensen

Vragen?

Heb je nog vragen of mis je informatie? Bel of mail ons! In het landelijk Actiecentrum zitten we voor je klaar om je van dienst te zijn. Telefoon: 030 - 751 14 50. E-mail: actie@cnvvakmensen.nl

Het gaat om jouw cao!

Laten we er met elkaar een succesvolle actie van maken; dus allemaal op naar Zoetermeer of een van de nabijgelegen locaties in het noorden! Jouw aanwezigheid is noodzakelijk, het gaat om jouw cao!

Gijs Lokhorst
Landelijk Actiecoördinator
CNV Vakmensen

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid