Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Metaaltechniek - Nieuws

Stand van zaken Alewijnse

Woensdag 19 september zijn wij, net zoals jullie, door de directie van Alewijnse ingelicht over een ophanden zijnde reorganisatie. De Centrale Ondernemingsraad (COR) heeft de adviesaanvraag waarin nut en noodzaak van deze reorganisatie staat ook ontvangen.

De vakbonden, FNV, CNV Vakmensen en De Unie zijn gevraagd om te onderhandelen over een sociaal plan. Het concept-voorstel van je werkgever tref je bijgaand.

Hoe verder?

Op 3 oktober aanstaande zal de directie de vakbonden verder informeren. Na dit overleg vindt er een bijeenkomst plaats met de COR zodat wij ook vanuit de medezeggenschap input krijgen. Daarna willen wij graag jullie input hebben en wel op:

4 oktober aanstaande in een ledenvergadering van de gezamenlijke vakbonden te Nijmegen, aanvang 16.30 uur tot 17.30 uur.

Aansluitend zullen de vakbonden de eventuele onderhandelingen met de directie starten met als doel om jullie mening over de inhoud van het sociaal plan te realiseren. Voor de leden die niet aanwezig zijn in Nijmegen zal Alewijnse een videoverbinding tot stand brengen zodat zij de vergadering op afstand live kunnen bijwonen.

Arthur Bot
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 44 51 90
E: a.bot@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid