Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Metaaltechniek - Nieuws

Or-verkiezingen bij Tata Steel

Grijp jouw kans op medezeggenschap!

In november 2016 zijn er or-verkiezingen bij de sociale eenheid van Tata Steel IJmuiden en CNV Vakmensen zoekt enthousiaste mensen die or-kandidaat willen zijn.

Dwarsliggen en samenwerken

Medezeggenschap is geen loze kreet in het algemeen en zeker niet bij Tata Steel. Het staalbedrijf heeft een lange traditie van gedegen overleg tussen werknemers en werkgever. Dwarsliggen en samenwerken schept daarbij een band. Er zijn de komende jaren voldoende onderwerpen die alle aandacht vragen: de wereldwijde staalcrisis en hoe gaan wij daar mee om, ook in IJmuiden. Wat zijn de consequenties van de verkoop van de activiteiten in de UK? Hoe gaat het met de kosten tegenover de werkgelegenheid? En ga zo maar door.

Scholing

Allemaal interessant om aan mee te kunnen doen. Wellicht denk je, ja leuk maar ingewikkeld en ik heb er geen ervaring in of verstand van. Dat maakt allemaal niet uit, binnen de or is er begeleiding en scholing, zowel collectief als individueel. Ook CNV Vakmensen kent een gedegen scholingsprogramma. Verder krijg je steun van onze organisatie en de kadergroep. Het is echt een verrijking van je loopbaan waar je veel kennis en inzichten zult opdoen.

Neem eens contact op met ons voor nadere informatie of vraag de CNV or-leden in je omgeving naar hun ervaringen. We gaan graag een gesprekje aan om al je vragen en opmerkingen te behandelen.

We rekenen op je reactie, zodat wij als vakorganisatie CNV Vakmensen straks met een sterke lijst meedoen aan de or-verkiezingen bij Tata Steel. 

Je kunt gemakkelijk contact leggen met ondergetekende of met de voorzitter van de kadergroep Gerard Kuijper Gerard.Kuijper@tatasteel.com of 91426.

Peter Böeseken
Bestuurder
M: 06-51602043
E: p.boeseken@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid