Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Metaaltechniek - Nieuws

Op zoek naar denkers en doeners

Alleen kunnen we het als vrijwillige kaderleden niet! We zoeken daarom enthousiaste en gemotiveerde leden die willen meedenken en/of meedoen. Ben jij dat? Of wil je liever de kat eerst uit de boom kijken en op proef komen kijken? Beide is mogelijk.

Als je je aanmeld om mee te doen, terwijl je nog niet eerder aan een activiteit deelnam, nemen we de tijd om, indien gewenst, eerst eens met je te overleggen. Over wat jij wilt, wat je kan en wat je eventueel bij ons wilt leren.

Ook als je belangstelling hebt

Aanmelden kan ook als je wel belangstelling hebt, maar nog niet weet of je ook echt wilt meedoen.

Stel je verkiesbaar

De eerste drie maanden van 2014 zijn er ook verkiezingen in onze vakgroep. Zo wordt er een nieuw bestuur gekozen voor de vakgroep. Door en uit de leden. Dit gaat via de actieve groepen in het district. Zo dicht mogelijk bij jou in de buurt. Heb je daarvoor belangstelling dan kun je ons dat ook laten weten. De aanmelding is ook daarvoor bedoeld.

Ben jij een denker en doener die weet wat er speelt op het werk, dit vertaalt in visie en beleid en dat beleid weer terug kan brengen naar je collega’s? Dan zoeken we jou voor bestuurswerk.

En graag willen we meer vrouwen betrekken in ons vakbondswerk. Lijkt het je leuk om als vrijwilligster ambassadriceactiviteiten te doen voor ons techniekvak, meld je dan aan.  Aanmelding is ook gewenst van leden die al actief zijn en daarmee door willen gaan.

Tot slot,

Ik ben ook als vrijwilligster actief binnen de vakgroep. Ik hoop op jouw aanmelding. En stuur me gerust een email als je vragen hebt. Dit kan naar info@aquasupervision.nl

Mevrouw Marjo van Mourik
Voorzitter Vakgroepbestuur CNV Metaaltechniek

Aanmeldingsformulier>>
Info voor vrijwilligers>>

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid