Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Metaaltechniek - Nieuws

Geen uitkomst overleg Service Centre Maastricht

CNV Vakmensen en FNV Bondgenoten hebben nog een uiterste poging gedaan om het sociaal plan te verbeteren. Het ging hierbij met name over de correctie factor en de aftopping voor de oudere collega’s onder u. Dat overleg met de directie heeft op 24 oktober plaatsgevonden.

Wij hebben de directie uitvoerig uitgelegd wat jullie allen in dit sociaal plan verbeterd willen hebben. Ondanks al onze argumenten en pogingen bleef de directie bij hun standpunt: het sociaal plan blijft zoals het is. Zij geven daarbij als argument dat er geen middelen zijn voor een verbetering in het sociaal plan.

Zoals afgesproken zullen wij de uitkomst van dit overleg met jullie bespreken en dan samen besluiten wat verder te doen. Daarom nodigen wij alle werknemers bij Service Centre Maastricht uit voor een gezamenlijke personeelsvergadering op:
 
Maandag 29 oktober 2012
7.00 uur en 15.00 uur
Locatie: Kantine Service Centre Maastricht

Het is van het grootste belang dat iedereen naar de vergaderingen komt. Dat hebben wij zo allen samen afgesproken, dus rekenen wij op jullie aanwezigheid. Iedereen kan in deze vergaderingen uitleg krijgen en vragen stellen, maar natuurlijk zal er bij een stemming alleen door de leden van de bonden (ook Belgische) gestemd kunnen worden.

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid