Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Metaaltechniek - Nieuws

Fair, zeker en vaktalent

Fair, zeker en vaktalent, drie begrippen op een rij die CNV Vakmensen voluit wil terugzien in de nieuwe cao Metaal en Techniek. En volgens ons wil jij dat ook!

FAIR met beloning en arbeidsvoorwaarden

ZEKER van werk en pensioenomvang
VAKTALENT kansen om beter te worden in je vak De loonsverhoging moet FAIR zijn, en ook de rest van de arbeidsvoorwaarden en – omstandigheden. Jij moet veilig kunnen werken. En jouw invalcollega mag net zo duur zijn als jijzelf. CNV Vakmensen wil FAIR omgaan met de schepping met mensen elders op deze aardbol. VAKTALENT vindt CNV Vakmensen gelden voor zowel mensen in de Metaal en Techniek als voor de hele sector. Elke werknemer moet de kans krijgen beter te worden in zijn vak of zelfs een vak bij te leren. Zodat je kunt switchen als dat zo uitkomt. CNV Vakmensen wil elke werknemer de kans bieden op een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Zo raakt de sector uiteindelijk met bomvol talent. Zodat het de aandacht trekt, in binnen- en buitenland. ZEKER kunnen zijn van een baan in de Metaal en Techniek. ZEKER zijn van het moment waarop je met pensioen kunt met een eerlijke uitkering. CNV Vakmensen wil werknemers werkzekerheid bieden in deze mooie sector. CNV Vakmensen wil een nieuwe pensioenregeling met zekerheden voor jonge en oudere werknemers.

Wat wil jij?

Maar hé, dat is wat wij willen. Maar wat wil jij? Wat vind jij het allerbelangrijkst? Dat willen we erg graag van je weten! Zodat we daar rekening mee kunnen houden in de onderhandelingen. DOE MEE!  Ga vandaag nog naar www.onze cao.nl

Houdt die website in de gaten! Je volgt er alles over jouw cao.


Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid