Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Metaaltechniek - Nieuws

District Oost start acties in de Metaal

Dinsdag 10 september organiseren FNV Metaal Deventer en CNV Vakmensen district Oost een actiebijeenkomst voor alle leden. 

Vanaf 18:00 uur ben je van harte welkom in:
Zaal Witkamp
Dorpstraat 8
Laren (7245 AK - Gelderland)

Waar gaat het om

Onze cao-onderhandelaar Peter de Jong zal deze avond aanwezig zijn om nog eens toe te lichten waar het conflict nu ècht om draait. Uiteraard zal ook de cao-onderhandelaar van het FNV, Jos Brocken aanwezig zijn om zijn kant van het verhaal toe te lichten.

Op die manier zijn jullie helemaal op de hoogte van de stand van zaken. Dan zal ook duidelijk zijn dat wij het niet zonder jullie steun kunnen doen. Het gaat immers om jullie cao!

Persoonlijk

Tijdens deze avond is er een uitgelezen kans om onder het genot van een hapje en een drankje persoonlijk in gesprek te komen met de onderhandelaars.

Aanmelden

Met het FNV hebben wij afgesproken dat zij alle aanmeldingen ontvangen. Meld je daarom aan door een mail te sturen naar fnvbg-deventer@bg.fnv.nl onder vermelding van je naam, adres en eventueel telefoonnummer. Neem ook je collega’s mee (die moeten dan wel lid zijn of het ter plekke worden), geef dit ook door in je e-mail. Het FNV houdt ons vervolgens op de hoogte van alle aanmeldingen. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 2 september.

Wij komen naar de bedrijven

In district Oost zullen wij de komende weken veel bedrijven bezoeken (al dan niet samen met het FNV). Wij zijn voornemens om estafette stakingen te organiseren in combinatie met regionale bijeenkomsten. Denk je dat jullie bedrijf hiervoor in aanmerking moet komen, laat het ons deze avond dan vooral weten!

We rekenen op jullie steun, dus kom ook! Hoe meer mensen, hoe sterker we staan om te komen tot een goede cao!

We zien je graag op dinsdag 10 september!

Bestuurders CNV Metalektro en Metaaltechniek
Bestuurders FNV Metaal Deventer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid