Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Metaaltechniek - Nieuws

BlijfMobiel weer actief

Vanwege de verslechterde omstandigheden in de mobiliteitsbranche hebben de cao-partijen besloten om het project BlijfMobiel opnieuw in te zetten. BlijfMobiel helpt bij het vinden van een nieuwe baan in de mobiliteitsbranche of in een andere technische branche.

Per 1 mei kunnen medewerkers van bedrijven die in moeilijkheden verkeren terecht op telefoonnummer 030 608 77 55 of www.blijfmobiel.nu

Binnen de branche
Het doel van BlijfMobiel is dat medewerkers hun loopbaan binnen de mobiliteitsbranche kunnen voortzetten met werk dat aansluit bij hun wensen en kwaliteiten. In BlijfMobiel ondersteunt de Innovam-adviseur werknemers met het opbouwen en presenteren van hun portfolio en met gesprekken over loopbaanmogelijkheden. Waar het niet mogelijk blijkt om werknemers voor de mobiliteitsbranche te behouden, zoekt BlijfMobielnaar mogelijkheden in andere technische sectoren.

Werknemers kunnen per 1 mei terecht op www.BlijfMobiel.nu en bij telefoonnummer: 030 60 87 755.

Werkgevers kunnen hier terecht voor informatie over de begeleiding, zodat zij werknemers goed kunnen doorverwijzen. Het project geldt voor alle bedrijven en werknemers die afdracht doen aan het O&O fonds OOMT.

Lees ook

Ontvang het laatste nieuws over jouw sector

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid