Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Tankstations en wasbedrijven - Nieuws

Project Pauze: ontspanning op jouw werkplek!

Werk jij bij een tankstation of wasbedrijf en wil je graag het nuttige met het aangename combineren? Geef je dan op voor een bezoekje aan jouw werkplek door Project Pauze! Project Pauze bestaat uit een team van twee mensen: een bestuurder van CNV Vakmensen en een masseuse. Zij komen samen langs om jou en je collega’s te verrassen met een stoelmassage*!

Project Pauze is een initiatief van CNV Vakmensen om werknemers te attenderen op het nemen van je pauze als je aan het werk bent. Daarnaast vinden wij ‘plezier in je werk’ en ‘gezond op de werkplek’ belangrijke aandachtspunten voor onze leden. Ook willen wij leden en werknemers graag ontmoeten tijdens een rondje land.

Tijdens je massage (die 10 minuten duurt en dus goed in je pauze ingepast kan worden) kun je de bestuurder van CNV Vakmensen allemaal vragen stellen over je werk en de cao. Maar je kunt ook lekker relaxen tijdens de massage, terwijl de bestuurder dan met je collega’s praat. Als we langskomen, zullen alle collega’s aan de beurt komen voor een massage!

Waar en wanneer?

Project Pauze rijdt door alle provinciën van Nederland in de maanden september tot en met december 2012 op woensdag, donderdag en vrijdag. Per dag zullen er 3 tankstations of wasbedrijven bezocht worden per provincie. Project Pauze komt langs in de rustige periode van je werkdag: na de ochtendspits, na de lunchpauze en voor de avondspits, zodat het niet ten koste gaat van je reguliere werkzaamheden. Het liefst op het moment dat jullie normaal ook pauze houden.

Meld je aan!

Meedoen aan Project Pauze is simpel. Geef je naam, e-mailadres, telefoonnummer, tankstationlocatie, aantal collega’s en voorkeur voor een dag/tijdstip door aan m.devries@cnvvakmensen.nl. Wij maken dan een planning en indeling en hierover nemen wij contact met je op!

Door een momentje van rust kunnen je collega’s en jijzelf genieten in je eigen Pauzetijd!

*Stoelmassage is een rug-hoofd-nekmassage waarbij je in een speciale stoel zit. Hierbij is het de bedoeling dat je je kleding aanhoudt. Dus het is vrij snel en makkelijk te realiseren! 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid