Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Tankstations en wasbedrijven - Nieuws

OOTW maakt leren leuk

Leren is leuk is een veelgehoorde term. Is dat eigenlijk wel zo, leren is leuk? Terugdenkend aan vroeger, letterlijk gebukt gaan onder de zware rugzak met saaie studieboeken, droge theorie en docenten die iedere keer hetzelfde woordgrapje maken, zal menigeen hier anders over denken. Gelukkig is er de laatste jaren veel veranderd. Internet en social media zijn niet meer weg te denken en e-learning maakt zijn opmars.

Het Opleidingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven (OOTW) weet dat het belangrijk is dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Maar wordt dit bereikt door jaarlijks naar een leslokaaltje te gaan waar de theorie wordt besproken? Nee, zo eenvoudig werkt het niet. OOTW is ervan overtuigd dat men echt wat oppikt, als ze verleid worden om te leren. Mensen moeten een belevenis krijgen, die ze onthouden. Mensen moeten lesstof niet kennen, maar begrijpen en er mee kunnen spelen en toepassen in hun eigen werksituatie.

Met films, foto’s, geluid en een verhaal maken we een herkenbare situatie waarin u online in een ‘nieuwe’ wereld terecht komt. Toegespitst op uw eigen werksituatie op het tankstation worden stap voor stap kennis en vaardigheden bijgeleerd. Internet zorgt er ook voor dat u kan leren wanneer het u uitkomt. ’s Avonds thuis op de bank, of op het kantoor van het tankstation, aan u de keuze!

Als OOTW willen wij het leren leuk maken voor u. Dat doen we onder andere met interactieve, innovatieve e-learningen. Deze (kosteloze) e-learningen kunt u vinden op de website van OOTW www.ootw.nl. U moet met plezier kunnen leren. Dit alles met als doel dat u de stof beter begrijpt, onthoudt en kunt toepassen in uw dagelijks werk.

Regelmatig worden er leuke acties aan deze e-learningen gekoppeld. Zo hebben onlangs 200 tankstationmedewerkers die de e-learning “pinnen” maakten een optreden van o.a. Glennis Grace, Lange Frans en Jeroen van der Boom bijgewoond in de Heineken Music Hall, waaronder de medewerkers van één tankstation zelfs per limousine zijn vervoerd. Ook worden er regelmatig cadeaubonnen uitgereikt aan deelnemers met de hoogste score van een e-learning.

Bezoek nu ook de website van OOTW en verrijk uw kennis met een e-learning van OOTW!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid