Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Tankstations en wasbedrijven - Nieuws

Cao tankstations en wasbedrijven

Begin november starten de eerste onderhandelingen weer rondom jullie cao, de collectieve arbeidsovereenkomst voor tankstations en wasbedrijven. De huidige cao is alweer uit 2015 en loopt tot het einde van dit jaar.

Omdat we er een gewoonte van maken om rondom deze cao een mini-enquête te houden en ook landelijk flyers uitdelen op de tankstations roepen wij jullie ook nu weer op deze enquête in te vullen. Alleen als jullie meedenken en praten, kan ik komen tot een goede set voorstellen die wij bij de werkgeversverenigingen, de BETA en de BOVAG, zullen indienen.

Voor dit jaar hebben de vakbonden hun krachten echt gebundeld en streven wij er naar om met een voorstellenbrief te komen namens de leden van de diverse vakbonden, waaronder dus ook jullie eigen vakbond CNV Vakmensen.

We hebben dus nog wat werk te verzetten, maar eerst zijn jullie aan zet: vul de mini-enquête in op de website: www.cnvvakmensen.nl/tankstations

Misschien zijn we niet bij jou op het station geweest en wil je wel de flyer van ons ontvangen?

Stuur dan even een berichtje naar: g.vandijk@cnvvakmensen.nl en we proberen deze alsnog te bezorgen bij je. Ook voor andere vragen kun je een berichtje sturen naar dit e-mail adres.

Sinds enige tijd hebben we ook een eigen Facebook pagina: cao tankstations en wasbedrijven

Op woensdag 1 november is de formele aftrap van de onderhandelingen in Apeldoorn. We houden jullie op de hoogte en zullen te zijner tijd het resultaat in stemming brengen bij de leden van CNV Vakmensen.

Is je collega nog geen lid en wil hij/zij wel meepraten en meebeslissen en ook nog genieten van de vele voordelen van een lidmaatschap bij CNV Vakmensen, zoals een rechtsbijstandverzekering en flinke korting op je zorgverzekering met een goed vakbondspakket? Maak ze attent op het lidmaatschap. Nieuwe leden krijgen de eerste 6 maanden 50% korting!
Onze voordelen staan op: www.cnvvakmensen.nl

Gerard van Dijk
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 60 18 19
E: g.vandijk@cnvvakmensen.nl

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid