Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Tankstations en wasbedrijven - Nieuws

Cao onderhandelingen benzinestations en Wasstraten

Jouw mening telt. Maak gebruik van de mogelijkheid om mee te praten.

Op dinsdag 15 septemnber starten de onderhandelingen met de BOVAG en de BETA over de totstandkoming van jullie nieuwe cao. De hoogste tijd dus dat jullie meedenken en meepraten over die nieuwe cao. Ik wil jullie dan ook vragen een paar minuten de tijd te nemen om de (mini)enquête in te vullen en je mening te geven wat jullie belangrijk vinden. Immers, het beste cao-resultaat bereiken we met elkaar, de vakbond dat bent u, dat ben jij! Mag ik op jullie medewerking rekenen? Dank alvast!

Vul de enquete in

En dan nog een vraag: wie van jullie is bereid met mij, als kaderlid/delegatielid mee te gaan naar de onderhandelingen? Het klinkt misschien een beetje eng, maar wees gerust: ik voer het woord, samen met de collega’s van het FNV en LBV, de aanwezige kaderleden mogen hun visie/mening geven in de schorsingen die er zijn.

De onderhandelingen vinden plaats op 15 september, 1 oktober en 29 oktober en vinden allemaal plaats in Houten. Uiteraard worden de reiskosten vergoed op basis van de bestaande kaderleden vergoedingen. De beschikbare tijd wordt betaald vanuit de cao-faciliteiten. Ik krijg graag een berichtje per e-mail hierover. Je mag me ook eerst bellen voor nadere informatie: 06-2060.1819.