Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Motorvoertuigen en tweewielerbedrijven - Nieuws

Veilig werken wordt gemakkelijker met vernieuwde arbocatalogus

De arbocatalogus in de mobiliteitsbranche is vernieuwd. De catalogus is overzichtelijker en bovendien ook voor de mobiel of tablet goed leesbaar. Handig voor wie dit wil gebruiken op de werkvloer.

Vernieuwde arbocatalogus

De vernieuwde arbocatalogus biedt de oplossing om snel informatie op te zoeken over veilig en gezond werken. In de catalogus staan praktische tips en oplossingen voor grote en kleine ‘arbovragen’. Deze catalogus is nu ook via de mobiel of tablet goed te gebruiken handig dus voor wie op de werkplek iets op wil zoeken. De arbocatalogus is op maat gemaakt voor alle bedrijfssoorten in de mobiliteitsbranche en is gratis beschikbaar.

Eigen catalogus tweewielerbedrijven en autoverhuurbedrijven

De tweewielerbedrijven en autoverhuurbedrijven hebben nu hun eigen catalogus. Met deze arbocatalogus hebben ondernemers en medewerkers in de mobiliteitsbranche weer een vernieuwde tool om veilig en gezond werken in hun bedrijf mogelijk te maken.

Digitale branche RI&E

De arbocatalogus sluit naadloos aan op de digitale branche RI&E. De RI&E is bedoeld om zichtbaar te maken welke arborisico’s er in het bedrijf zijn en om een plan van aanpak te maken. De arbocatalogus bevat tips en oplossingen om het plan van aanpak ook daadwerkelijk uit te voeren. 

De arbocatalogus is te raadplegen via www.arbomobiel.nl/arbocatalogus.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid