Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Motorvoertuigen en tweewielerbedrijven - Nieuws

Overleg werkrooster Van Eijck Mobility/Groep

Afgelopen periode is CNV Vakmensen samen met FNV Transport & Logistiek en de VNB is gesprek geweest met Van Eijck Mobility B.V. omtrent jouw werkrooster. Komende zaterdag zal ik aanwezig zijn bij de werknemersbijeenkomst voor tekst en uitleg.

Op zaterdag 7 december zal het rooster, wat Van Eijck Mobility B.V. en Van Eijck Groep B.V. voor ogen heeft, worden toegelicht. Dit rooster voldoet aan alle wettelijke eisen maar wijkt, met betrekking tot de wijze waarop Van Eijck zijn loonberekening maakt, momenteel af van de CAO. De werkgever wil deze afwijking graag formaliseren en daar moeten goede afspraken over gemaakt worden. De OR heeft de argumentatie en de achtergrond van deze afwijking bekeken en met de vakbonden besproken. De OR, evenals de vakbonden, willen graag jullie mening hierover meenemen in hun definitieve standpunt.

Wij hebben jouw hulp hierbij dus nodig!
Je krijgt tijdens deze bijeenkomst ruim de mogelijkheid om vragen te stellen en je mening hierover te geven en nadien je stem uit te brengen.

Deze bijeenkomst heeft als doel duidelijk te maken wat de werkgever graag zou willen en eventuele vragen met betrekking tot het rooster en de verloning hiervan weg te nemen. Uiteindelijk is het de bedoeling iedereen tevreden te stellen, zodat Van Eijck Mobility B.V en Van Eijck Groep B.V. samen met de Ondernemingsraad, het CNV, de FNV, de VNB en jou als medewerker hier goede afspraken over kan maken zodat wij met zijn allen de continuïteit van het bedrijf kunnen waarborgen

Wij willen je er op wijzen dat het van groot belang is dat je op 7 december aanwezig bent, zodat je zelf je vragen kunt stellen, zelf je mening hierover kunt geven en zelf hierover je stem uit kunt brengen. Dit kan alleen maar als je persoonlijk aanwezig bent.

Ik hoop je dan ook te mogen ontmoeten komende zaterdag om 14.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Orie
Bestuurder CNV Vakmensen
M. +31620489475

Werf leden / Wordt lid!
Jij bent al lid, maar jouw collega waarschijnlijk nog niet. Stuur daarom deze mail door naar jouw niet-georganiseerde collega’s. Als jij nu jouw collega lid maakt, staan we collectief sterker! Immers; Hoe meer collega’s bij Van Eijck lid zijn bij jouw CNV des te meer invloed ik kan uitoefenen aan de onderhandelingstafel bij jouw werkgever en de werkgeversorganisatie. Ga naar www.cnv-ledenwerven.nl/125jaar en je ontvangt dan 2 cadeaubonnen t.w.v. € 25,- naar keuze. Daarnaast helpen we onze leden door ze persoonlijk te adviseren, bijvoorbeeld op juridisch vlak.


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid