Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Motorvoertuigen en tweewielerbedrijven - Nieuws

Ook acties bij garagebedrijven Almere succes!

Monteurs werkzaam op de Autoboulevard Almere bij garagebedrijven Stern, Broekhuis en Dijkstra Citroen hebben vanochtend het werk neergelegd. Ondanks de goede sfeer, wordt toch de noodzaak gevoeld tot deze actie.

Onbegrip
Werknemers begrijpen niets van de opstelling van de BOVAG en vinden het ook jammer dat het partijen niet is gelukt om weer aan tafel te komen. De zaterdag maar ook het loon zijn belangrijk genoeg om voor op te komen, aldus de actievoerders.

Volgende week gaan de acties door! Er staan op dinsdag 13/11, woensdag 14/11 en vrijdag 16/11 weer nieuwe acties op het programma door het hele land.

Via onze website en op Je achterban kun je de laatste nieuwtjes vinden en meepraten. Laat je horen! Natuurlijk sturen we je ook nieuwsbrieven als er nieuws is over locaties of ontwikkelingen. 

Als we op jouw locatie verschijnen, aarzel niet en doe mee voor een goede nieuwe cao! Er is altijd een CNV-collega ter plekke om je meer te vertellen over hoe jij de acties kan ondersteunen.

Ook meedoen?
Wil je samen met jouw collega’s ook in actie komen? Laat het ons weten en stuur een berichtje naar ons actiecentrum: vm-mvtinactie@cnvvakmensen.nl. Of bel even met ons actiecentrum of natuurlijk met jouw CNV-vakbondsbestuurder.

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid