Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Motorvoertuigen en tweewielerbedrijven - Nieuws

De BOVAG is uitgepraat!

Tenzij de bonden voor de geplande onderhandelingsronde van 17 oktober akkoord gaan met het invoeren van de zaterdag als "gewone" werkdag. Met die werkwijze zijn wij het natuurlijk niet eens, het heeft veel van chantage weg.

Wat vind jij daarvan?
Wij willen van zoveel mogelijk werknemers uit de sector weten hoe hier tegenaan gekeken wordt. Van onze leden in de eerste plaats, maar om een stevig geluid te laten horen richting de BOVAG hebben we zoveel mogelijk respons nodig.

Je kun op meer manieren laten weten wat jij hiervan vindt. De eerste manier is hieronder je stem uit te brengen en vervolgens deze mail zoveel mogelijk te delen met je collega's.

Klik hier om rechtstreeks naar de stemming te gaan

Maar wat ook kan, en makkelijk is voor iedereen om te delen, is per WhatsApp. Zo kunnen we, met jouw hulp zoveel mogelijk werknemers uit de sector bereiken.

Knip onderstaande vetgedrukte tekst en plak dit in je WhatsApp en deel dit met iedereen die jij kent die in de sector werkt:

Jouw vrije zaterdag én de zaterdagtoeslag opgeven, daarna pas verder praten over de cao Motorvoertuigen- en tweewielerbedrijven?

CNV Vakmensen wil een statement maken richting BOVAG: we laten ons niet chanteren! Laat BOVAG nu weten dat je je het hier niet mee eens bent. Vul de poll in:

https://q.crowdtech.com/p25BhxR5_kyjHoX507zpiQ

Deel dit bericht met zoveel mogelijk collega's

Gelukt? We hopen op heel veel reacties!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid