Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Motorvoertuigen en tweewielerbedrijven - Nieuws

Behaal je certificaat Branchespecialist Tweewielers

Wel kennis, maar geen diploma? Met het certificaat Branchespecialist Tweewielers bewijs jij binnenkort aan iedereen wat je kan. Zo hoeft niemand te twijfelen aan je vaardigheden als fietstechnicus.

Examen Branchespecialist Tweewielers

In de fietsbranche zijn momenteel veel bekwame fietstechnici actief die geen diploma of ander schriftelijk bewijs van hun vakmanschap bezitten. Voor klanten is het hierdoor niet altijd duidelijk wat deze technici precies kunnen. Zonde, want vaak kan zo’n vakman moeiteloos ingewikkelde technische handelingen volbrengen. Om die reden heeft OOMT het examen Branchespecialist Tweewielers laten ontwikkelen. Dit is een examen op basis van de praktijk in de fietsenbranche, waarbij de vier taken die een fietstechnicus moet kunnen volbrengen zorgvuldig worden getoetst.

Bewijs van kennis en vakmanschap

Technici die het examen Branchespecialist Tweewielers met goed resultaat afleggen krijgen een certificaat. Hiermee hebben ze het bewijs van hun kennis en vakmanschap omtrent fietstechniek zwart op wit. Zo hoeft er nooit meer een klant aan hun vaardigheden te twijfelen. De kosten voor het examen Branchespecialist Tweewielers bedragen € 663,-. Bedrijven die aangesloten zijn bij OOMT krijgen de kosten volledig vergoed, inclusief de BTW.

Bekijk nu de flyer van het OOMT met daarin meer informatie over het behalen van het certificaat.

Certificaat Branchespecialist Tweewielers

Laat nu jouw kennis en ervaring erkennen

Volg een EVC-traject

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid