Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Motorvoertuigen en tweewielerbedrijven - Nieuws

Acties bij garagebedrijven op stoom!

We kunnen weer terugkijken op een volle en succesvolle actieweek. Een kort overzicht over wat er gebeurd is en een doorkijk naar komende week.

Tweede werknemersbijeenkomst Zwolle en drukbezochte bijeenkomst Veenendaal
In vervolg op de bijeenkomst van maandag 12 november jl. heeft een groep van zo’n 30 medewerkers in Zwolle na het werk de koppen bij elkaar gestoken. In Veenendaal hadden we afgelopen woensdag een goed bezochte medewerkersbijeenkomst en worden er als gevolg hiervan actieplannen gemaakt. Het is mooi dat medewerkers op steeds meer plekken in beweging komen!

Acties in Amsterdam, Groningen en Den Bosch
In Amsterdam en Groningen is deze week actie gevoerd op nieuwe locaties. Actievoeren is geen doel op zich maar doen we het om ons doel te bereiken. Het echte doel is het maken van goede cao afspraken met de BOVAG. Op dit punt is deze week helaas nog geen voortgang geboekt.

De druk wordt opgevoerd
Voor komende week worden er weer bij verschillende bedrijven acties gepland en voelen de werkgevers de druk toenemen. We kondigen de acties kort van tevoren aan. Kijk regelmatig op onze website

Bellen met leden
Verder gaan wij als CNV de komende weken bellen met onze leden. Wij nodigen jullie uit op bijeenkomsten in de buurt van het werk om met ons mee te denken en praten over hoe we nu verder kunnen gaan met dit actietraject. Want we moeten dit met elkaar doen om een goed resultaat te kunnen bereiken! We gaan starten met bijeenkomsten in Arnhem, Katwijk, Drachten en Breda. Houd dus je telefoon in de gaten!

Ook meedoen?
Natuurlijk zijn we voor vragen en ideeën altijd bereikbaar. Wil je ook in actie komen samen met je collega’s? Laat het aan ons Landelijk Actiecentrum van CNV Vakmensen (LAC) weten: vm-mvtinactie@cnvvakmensen.nl, 030 751 1450 of op Je Achterban. Op onze community kun je 24/7 vragen stellen en discussies voeren. Je kunt ons daar ook laten weten op wat voor manier jij actie wilt voeren in jouw omgeving of een oproep doen aan ons om iets te organiseren bij jouw bedrijf!

Actiecoördinatie:

  • Sandra Hendriks (0610539520) en Gijs Lokhorst (06-51202970)
  • cao onderhandelaar: Marco Hietkamp (0651601960)

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid