Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Motorvoertuigen en tweewielerbedrijven - Nieuws

19 november: actiebijeenkomst autovakmensen

Kom maandag naar de actiebijeenkomst. Zoals afgelopen maandag afgesproken hierbij de uitnodiging voor de gezamenlijke vakbondsbijeenkomst CNV Vakmensen en FNV Metaal. Ook niet-leden zijn welkom. De Bovag eisen over de zaterdag treft ons allemaal in de personenwagens en truckservicebedrijven.

Wanneer?

Maandag 19 november 2018 om 17 uur in Hotel Van der Valk, Nieuwleusenerdijk 8028 te Zwolle. Voor broodjes wordt gezorgd.

Waarom?

Het blijft voor ons onbegrijpelijk dat de Bovag het zo ver heeft laten komen. Na totaal vier cao-rondes waarin wij niet serieus genomen worden. Sterker, de Bovag heeft eisen gesteld aan het zaterdag werken die wij eerst moeten aanvaarden. De werknemers in de werkplaatsen willen de huidige zaterdagregeling handhaven. Bovag wil daarom niet verder praten en onderhandelen. Wij hebben de conclusie getrokken dat we uitonderhandeld zijn.

In deze bijeenkomst bespreken we met elkaar wat we gaan doen om de Bovag te laten zien dat wij het menen. Dat wij serieus en met respect willen worden behandeld. Wij willen gewoon een goede cao afspreken.

Kom naar de bijeenkomst

Praat ook mee op Je Achterban. De online community voor iedereen die werkt in de Motorvoertuigen en tweewielers branche! Stel je vragen, reageer op anderen of start een discussie! Je hoeft geen lid te zijn van CNV Vakmensen. Je hebt alleen een account nodig.  

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid