Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Metaalbewerkingsbedrijf - Nieuws

Dag van de Metaal en Techniek op 21 juni 2013!

Jullie is ongetwijfeld bekend dat de onderhandelingen voor jullie cao zijn vastgelopen. Donderdag 13 juni 2013 heeft de cao-commissie unaniem ingestemd met het uitbrengen van een ultimatieve brief aan de werkgeversverenigingen in de sector. De vereniging waar ook jouw werkgever lid van is!

Vrijdag 21 juni wordt door CNV Vakmensen en de overige betrokken bonden een grote manifestatie in Zoetermeer gehouden (bij het kantoor van de Uneto).
Een manifestatie is mooi, maar daar moeten wel heel veel (kader)leden aanwezig zijn. “Het moet flink paars zien die dag in Zoetermeer.”
Om de werkgevers paars te laten aanlopen moet nog veel gebeuren! Daarom doen wij een dringende oproep aan alle kaderleden en leden van CNV Vakmensen om naar Zoetermeer te komen. Ga de komende dagen in gesprek met je collega’s en maak duidelijk dat een goede cao voor alle werknemers een must is! De bedoeling is dat er vanaf diverse locaties, al dan niet direct bij een bedrijf, bussen vertrekken richting Zoetermeer.

Werk samen met de FNV-contactpersonen in je bedrijf. Veel kaderleden van FNV Bondgenoten zijn reeds in het bezit van intekenlijsten voor het busvervoer. Ook CNV-leden kunnen daar gebruik van maken! Overigens kunnen ook niet leden opstappen in de bussen. De lijsten met namen moeten uiterlijk 18 juni op de daarvoor bestemde plekken ingeleverd worden, dit om alle bussen vrijdag op de juiste plaats te krijgen. In Zoetermeer zijn bij de stand van CNV Vakmensen actiematerialen en, wanneer je met eigen vervoer bent gekomen, declaratieformulieren voor gemaakte reiskosten.

N.B. In de sector Metaal en Techniek is het geen stakingsactie, maar een manifestatie waar je zelf een dag vrij voor dient te nemen.

Wil je meer informatie?
Wil je dat er een vakbondsbestuurder in de kantine komt?
Wil je dat er aan de poort wordt geflyerd?
Wil je ………………

Laat dit ons dan per omgaande weten!
Bel CNV Vakmensen in Breda: 076 572 4670
Bel het landelijk actiecentrum: 030 751 1450
E-mail: actie@cnvvakmensen.nl
E-mail: breda@cnvvakmensen.nl

Lees het laatste nieuws over de cao en de manifestatie van 21 juni op: www.onzecao.nl

Kom, samen met al je collega’s, in beweging voor een goede cao in de Metaal en Techniek!
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid